csütörtök, december 12, 2019

Kárpitos Szolgáltatások Gödöllőn és Pest megyében

Tisztelt Érdeklődő / Megrendelő!
Több évtizedes szakmai tapasztalatom és minőség iránti elkötelezettségem jóvoltából, a rám bízott munkát a lehető legjobb szakértelemmel és kiváló minőségű alapanyagok beépítésével készítem el. Így Ön biztos lehet abban, hogy bútorát az elképzelésének és igényeinek megfelelően, kedvező áron újítom fel.

„Minőségi munka, Kedvező ár, Rövid határidő!"
Keressen még ma, ha nem bánja, hogy pénzt spórolhat a minőség javításán!Gödöllő és körzetében a kiszállás és helyszíni felmérés díjmentes! Kárpitozási munkákat, egész Pest megyéből vállalok! Bútora el és visszaszállításához saját teherautóval rendelkezek! Beépített, nem szállítható bútorát, vagy a kisseb javításokat szükség szerint a helyszínen is el tudom végezni!

 

Kárpitos szolgáltatásaim, lakossági ügyfeleknek:

Hagyományos és modern technológiájú bútorok kárpitozása, a mai kor igényeinek és elvárásainak megfelelően, korszerű, jó minőségű alapanyagokkal.
Ülő és fekvő bútorok javítása (Rekamié, Kanapé, fotel, szék):
Újra kárpitozás teljes átkárpitozással, kissebb javítás eredeti anyag megtartásával (amennyiben lehetséges). Bútorzat lehetőség szinti átalakítása, magasabb komfort beépítése. Kárpitos bútor keretek/vázak javítása, cserélése, tartószerkezetek és tartószerelések javítása, felújítása. Bútor ülésének, fekvőfelületének, háttámlájának és a könyöklők párnázatának felújítása, rugók, szivacsok, párnázat töltetek cseréje.
Bőrbútor szakszerű javítása, újra kárpitozása vagy részleges javítása valódi bőrrel.
Heverő, franciaágy, pamlag kiült/kifeküdt részének javítása, teljes átkárpitozása.
Sarok garnitúrák állásának megváltoztatása (jobbosról-balosra ill balosról-jobbosra)
Kiemelő vasalatok, bútor/ágy mechanikák javítása, cseréje (ágygép beépítése).
Ajtókárpitozás.
Falipanel készítése.
Mélytűzött bútorok javítása, áthúzása.

 

Kárpitos szolgáltatásaim, cégek, vendéglátók és közintézmények részére:

Szállodák, panziók, közintézmények, irodák, egészségügyi várótermek és kezelők, egyházak kárpitozott bútorainak teljes körű felújítása, új kárpitozott bútorok tervezése és kivitelezése.
Bárok, clubok, sörözök, cukrászdák, kávézók, éttermek, egyéb szórakozóhelyek és vendéglátó egységek boxainak, kárpitozott padjainak,székeinek, bárszékeinek kárpitozása, javítása, új kárpitozott bútorok tervezése és kivitelezése.
Fodrász, fogorvosi, kozmetikai székek újra kárpitozása.
Hajó, yacht belső terének kárpitozása.
Buszok belső terének kárpitozása.

 

Orosz György

Kárpitos

Tel.: +3620 3144-335                  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

BetFair F.BetRoll UK Bookies
Ladbrokes Review L.BetRoll
WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
United Kingdom BetRoll Bookmakers