csütörtök, december 12, 2019

Árajánlat, felmérés

Árajánlat / Felmérés és Munkafelvétel kárpitozásra, javításra

Minden munkamegrendelést felmérés előz meg, ami előre egyeztetett időpontban és helyszínen történik. Bútora kárpitozásához, javításhoz, az alábbi hatékony ajánlatkérést javaslom.

  1.  e-mailben küldjön legalább egy képet a javítandó, kárpitozandó bútorról.
  2. Adja meg, az Ön által tapasztal hibákat, észrevételeket.
  3. Írja le az esetleges átalakítási, módosítási elképzelését.
  4. Írja meg az új kárpitanyagra vonatkozó elképzelését (fajtája, tulajdonsága, színe, stb…).
  5. A leírás és kép alapján egy megközelítő árat tudok adni a javítási/kárpitozási költségekre.
  6. Vegye fel velem a kapcsolatot Telefonon, vagy kérjen e-mailben visszahívást helyszíni felmérés, és munkafelvétel egyeztetésért.

  

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérésnél átvizsgálom a javítandó, kárpitozandó bútor szerkezetét, párnázatát és szabászati méretet veszek a bútorról, ami alapján kiszámolom a szükséges kárpitanyag mennyiséget.

A szerkezet átvizsgálásánál feltárom a nem látható, de érzékelhető, vagy a ráutaló jelekből feltételezhető hibákat, és tájékoztatom azok javítási lehetőségéről (pl.: törött vázszerkezet, tartószerelési hibák, szakadt heveder, törött laprugó, beszakadt farostlemez… stb.)

A bútor szabászati főméreteinek levételét követően, a kiválasztott kárpitanyagnak megfelelően kiszámolom a szükséges anyagmennyiséget. Igény szerint segítek a kárpitanyag kiválasztásában, az anyagok tulajdonságát ismertetve, segítve a választást a bútor stílusának, környezetének megfelelően. 

Felmérés végén tájékoztatom a javítás/kárpitozás alapanyagköltségeiről, az elvégzendő javítás munkadíjáról, és a várható javítási időtartamról. A munka megbízásakor egyeztetjük le a szállítás időpontját, és a visszaszállítás dátumát. 

BetFair F.BetRoll UK Bookies
Ladbrokes Review L.BetRoll
WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
United Kingdom BetRoll Bookmakers