Felmérés/Árajánlat

Szolgáltatási terület:

Pest megye és Gödöllő kb. 60km-es távolságában található városok települések. (pl.: Hatvan, Gyöngyös, Jászberény, Dunakeszi, Szentendre, Vác, Esztergom, Budapest teljes terülte…)


Megrendelő által el és visszaszállított bútor:


Az egész ország területéről fogadom a megrendelő által szállított bútorokat.

Megrendelő által szállított bútor esetében nincs felmérési, kiszállási és szállítási díj.

Árajánlat / Felmérés és Munkafelvétel kárpitozásra, javításra:

Minden munkamegrendelést felmérés előz meg, ami előre egyeztetett időpontban és helyszínen történik. Bútora kárpitozásához, javításhoz, az alábbi hatékony ajánlatkérési menetet használom:

1.      E-mailben küldjön képet a javítandó, kárpitozandó bútorról, amin a teljes bútor látható.

2.     írja le a tapasztalt hibákat (amennyiben van).
Írja le mi az elképzelése, mit szeretne.
(pl.: A mellékelt képen szereplő 3+2+1 ágyazható garnitúrát szeretném teljesen újra kárpitoztatni 2 színnel. Az ülés, háttámla és könyöklő egy színnel, a többi része egy másik színnel. Bútor hibája: a fotel ülése ki van ülve, a 2-es kanapé karját meg szétszedte a macska L, azt újra kel szivacsozni. Hibákról képet is mellékeltem. Az elképzelt kárpit könnyen tisztítható, és magas kopás állósága legyen, xy színekben gondolkodom, kérem ennek megfelelő anyagokat hozzon felméréshez….stb.)
Fontos! Ne feledje el megadni a nevét, címét és telefonszámát! Mert:
Gyakran előforduló hiba, hogy az e-mail csak egy képet tartalmaz, szöveget nem…
(Ez így sajnos kevés!) Vagy ha tartalmaz szöveget az a „telefonon történő beszélgetésünkre hivatkozva küldöm a képet.” sajnos ez sem elegendő, mert megesik, hogy több emberrel is beszélek naponta, vagy nem tudok aznap válaszolni. Van hogy kapok egy képet, „levedlett” műbőr garnitúráról, de három emberrel is hasonló problémáról beszéltem aznap… Kihez is tartozik a levél???

3.     A leírás és kép alapján e-mailben küldök egy megközelítő, tájékoztató jellegű indikatív árajánlatot a javítás/kárpitozás feltételezhető költségekre vonatkozóan. Ez az előzetes árajánlat nem minősül végleges árajánlatnak! Segítséget nyújt a könnyebb döntéshozatalhoz, miszerint megéri vagy nem éri meg az újra kárpitozás.

4.     Újra kárpitozást választva, vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, vagy kérjen e-mailben visszahívást helyszíni felmérés, és munkafelvétel egyeztetésért.