Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences Felmérés – Kárpitos-Gödöllő

Díjrendezés

előleg (előlegszámla), fizetés (végszámla):

Felmérési, kiszállási díj:
A felmérés helyszínén készpénzzel, vagy bankkártyával.

Előleg:
Megrendelésnél a kárpitanyag árát, és a nagyobb mennyiségű alapanyagot a munka megkezdése előtt kel kiegyenlíteni, előre utalással, készpénzzel vagy bankkártyával.

Végszámla kiegyenlítése:
A végleges árajánlat és előlegszámla különbözetének kiegyenlítése, készpénzzel vagy bankkártyával.

Szállítás, rakodás

Szállítási díjtól függetlenül a szállítás háztól-házig értendő. A teherautóról ingatlanba történő ki és bepakolás, rakodás a megrendelő feladata. Rakodókat nem alkalmazok, és a szállítási díj sem tartalmaz rakodási költséget! A megrendelő feladata a szállítási helyszínen, rakodási területet biztosítani mind az el és visszaszállítás időpontjára, és amennyiben a helyszín különleges engedélyt igényel, mint pl.: behajtási vagy parkolási korlátozást, súlykorlátozást ..stb., arról írásban tájékoztatni, és a szükséges engedélyeket beszereznie. A bútor/bútorok rakodásában egyeztetés szerint segítek,  rakodást egyedül nem tudom vállalni. A szállítás és rakodás megkönnyítéséért a bútort szükség szerint a helyszínen szét és összeszerelem. A ki és bepakolás/rakodás ingatlanból szállítójárműre és vissza a megrendelő felelősségére történik, mind személyi sérülés, mind felmerülő anyagi kár tekintetében (Az elmúlt 30 év során egyszer sem került rá sor.

Helyszíni felmérés

Felmérésnél átvizsgálom a javítandó, kárpitozandó bútor szerkezetét, ellenőrzöm a szivacsok, rugók állapotát és szabászati méretet veszek a bútorról, ami alapján kiszámolom a szükséges kárpitanyag mennyiséget.
(kisebb bútorok esetében a helyszínen kiszámolom, nagyobb, összetettebb szabással bíró bútorok esetében csak méretet veszek, és a szükséges számításokat otthon végzem el)

A szerkezet átvizsgálásánál feltárom a nem látható, de érzékelhető, vagy a ráutaló jelekből feltételezhető hibákat, és tájékoztatom azok javítási lehetőségéről (pl.: törött vázszerkezet, tartószerelési hibák, szakadt heveder, törött laprugó, beszakadt farostlemez… stb.)
Ellenőrzöm a szivacsok, rugók állapotát, méretet veszek a kiegészítő alapanyagokra, mint pl.: vatta, pp molinó, grádli, heveder…stb.

A bútor szabászati főméreteinek levételét követően, a kiválasztott kárpitanyagnak megfelelően kiszámolom a szükséges anyagmennyiséget. Igény szerint segítek a kárpitanyag kiválasztásában, az anyagok tulajdonságát ismertetve, segítve a választást a bútor stílusának, környezetének megfelelően. 

Felmérés végén tájékoztatom a javítás/kárpitozás alapanyagköltségeiről, az elvégzendő javítás munkadíjáról, és a várható javítási időtartamról. E-mailben küldök egy végleges árajánlatot.  A munka megbízásakor egyeztetjük le a szállítás várható időpontját, és a várható visszaszállítás dátumát.

Felmérés/Árajánlat

Szolgáltatási terület:

Pest megye és Gödöllő kb. 60km-es távolságában található városok települések. (pl.: Hatvan, Gyöngyös, Jászberény, Dunakeszi, Szentendre, Vác, Esztergom, Budapest teljes terülte…)


Megrendelő által el és visszaszállított bútor:


Az egész ország területéről fogadom a megrendelő által szállított bútorokat.

Megrendelő által szállított bútor esetében nincs felmérési, kiszállási és szállítási díj.

Árajánlat / Felmérés és Munkafelvétel kárpitozásra, javításra:

Minden munkamegrendelést felmérés előz meg, ami előre egyeztetett időpontban és helyszínen történik. Bútora kárpitozásához, javításhoz, az alábbi hatékony ajánlatkérési menetet használom:

1.      E-mailben küldjön képet a javítandó, kárpitozandó bútorról, amin a teljes bútor látható.

2.     írja le a tapasztalt hibákat (amennyiben van).
Írja le mi az elképzelése, mit szeretne.
(pl.: A mellékelt képen szereplő 3+2+1 ágyazható garnitúrát szeretném teljesen újra kárpitoztatni 2 színnel. Az ülés, háttámla és könyöklő egy színnel, a többi része egy másik színnel. Bútor hibája: a fotel ülése ki van ülve, a 2-es kanapé karját meg szétszedte a macska L, azt újra kel szivacsozni. Hibákról képet is mellékeltem. Az elképzelt kárpit könnyen tisztítható, és magas kopás állósága legyen, xy színekben gondolkodom, kérem ennek megfelelő anyagokat hozzon felméréshez….stb.)
Fontos! Ne feledje el megadni a nevét, címét és telefonszámát! Mert:
Gyakran előforduló hiba, hogy az e-mail csak egy képet tartalmaz, szöveget nem…
(Ez így sajnos kevés!) Vagy ha tartalmaz szöveget az a „telefonon történő beszélgetésünkre hivatkozva küldöm a képet.” sajnos ez sem elegendő, mert megesik, hogy több emberrel is beszélek naponta, vagy nem tudok aznap válaszolni. Van hogy kapok egy képet, „levedlett” műbőr garnitúráról, de három emberrel is hasonló problémáról beszéltem aznap… Kihez is tartozik a levél???

3.     A leírás és kép alapján e-mailben küldök egy megközelítő, tájékoztató jellegű indikatív árajánlatot a javítás/kárpitozás feltételezhető költségekre vonatkozóan. Ez az előzetes árajánlat nem minősül végleges árajánlatnak! Segítséget nyújt a könnyebb döntéshozatalhoz, miszerint megéri vagy nem éri meg az újra kárpitozás.

4.     Újra kárpitozást választva, vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, vagy kérjen e-mailben visszahívást helyszíni felmérés, és munkafelvétel egyeztetésért.