Bútor kárpitozás Gödöllőn és körzetében

Üdvözlöm weboldalamon!

Bútorkárpitozás és bútorkészítés területén dolgozok 1993-tól. Három évtizedes szakmai tapasztalatommal vállalom, a kárpitozott bútorok kiváló minőségben történő teljes körű, vagy részleges felújítását, újra kárpitozását, egyedi bútorok készítését, gyártását. Számtalan lakossági megrendelésem mellett, több kórházi, szakorvosi és fogászati váróterem székeinek, kezelőszékeinek és ágyainak kárpitozását végeztem el. Több megbízást teljesítettem különböző szállodai és vendéglátó egységek, bevásárló és szórakoztatóközpont, művelődési ház, mozi és színház kárpitos bútorainak felújításainál. Az így megszerzett szakmai tapasztalattal, készséggel állok ügyfeleim szolgálatára kárpitozott bútor felújításával, újra kárpitozásával, készítésével kapcsolatban.

Tisztelt Érdeklődő!

Kárpitozott bútorának felújításával, újra kárpitozásával kapcsolatban elég telefonon vagy e-mailen megkeresnie!  Előzetes árajánlatomat követően, az Önnel előre egyeztetett időpontban és helyszínen felmérem a javítandó, kárpitozásra váró bútorát.

A felmérés során megmérem bútorát, feljegyzem a kárpitozáshoz szükséges kárpit és alapanyag mennyiséget, átvizsgálom a szivacsok, rugók és bútorszerkezetek állapotát. Tájékoztatom a lehetséges javítási formákról, azok költségeiről. A felmérés során megtekintheti és kiválaszthatja a széles skálájú, legtöbb igényt kielégítő szövet-, textilbőr-, és valódi bőr kollekcióból az ízlésének, elképzelésének legmegfelelőbbet. Az előre megbeszélt/egyeztetett időpontban bútorát elszállítom vagy műhelyemben fogadom. Bútora rövid határidővel megújulva kerül vissza otthonába.

Kérem, olvassa el a „Szolgáltatások” és „Felmérés/Árajánlat” menüpontokat a részletesebb tájékoztatásért.

Elérhetőségeim:

Orosz György           
2100 Gödöllő                      Tel.: +3630 609 4057   

kárpitos                           Peres utca 4.            E-mail: godollo.karpitos@gmail.com